.
News Image

Ingrii plukt de dag

Je wordt meteen vrolijk van deze gloednieuwe song.


De dagen worden korter en de koude winter staat voor de deur maar voor Ingrii is dit absoluut geen reden om niet vrolijk door het leven te gaan. Het zijn niet de seizoenen, de zon of de regen die je geluk bepalen. Geluk bepaal je helemaal zelf, zegt Ingrii, die in het verleden toch wel serieuze tegenslagen heeft gekend. In haar nieuwe single ‘Ik pluk de dag’ hoor je duidelijk hoe zij zelf in het leven staat.



Zingen is voor Ingrii ‘genieten’. Elke keer opnieuw staat ze met een glimlach en veel enthousiasme op het podium. Met haar positieve ingesteldheid weet ze haar nummers moeiteloos over te brengen op haar publiek. Dit zal niet anders zijn met haar nieuwe single ‘Ik pluk de dag'. Geen cover, maar een gloednieuwe song met tekst en muziek van Laurens van Wessel.



Met deze gloednieuwe single slaagt Ingrii er alweer in om aan de mensen in de koude winterdagen een vrolijke boodschap te brengen.‘Pluk gewoon elke dag’ net als Ingrii en een donkere grijze ochtend zal er plots veel zonniger uitzien.



‘Ik pluk de dag’ van Ingrii verschijnt op 18 oktober 2019 als digitale download op iTunes.



(Nico Vanaken)


Bio van Ingrii

Meer Over:

Ingrii