.
Ingeborg
donderdag 7 september 2023

Ingeborg: “Het gaat niet goed met hem” 

Ze maakten een pilootaflevering 

Ingeborg vindt zichzelf een rasechte West-Vlaming, ze woont in Brugge en ze bevestigt het cliché dat West-Vlamingen harde werkers zijn. Bovendien hebben West-Vlamingen volgens haar wel degelijk gezond boerenverstand.

“Wij West-Vlamingen kunnen beknopt zeggen waar anderen veel woorden voor nodig hebben. En ik geef het toe: ik heb ook een favoriete West-Vlaamse uitdrukking. Dat is ‘Mo How, vent’”, lacht ze in de podcast ’22 minuten stomme vragen aan…’ en in Tv Familie.

Ingeborg is nog steeds een heldin van veel dertigers en veertigers en dat dankzij het programma ‘Schuif Af’. En wie er ooit op hoopte, moet Ingeborg teleurstellen. Een remake zit er niet in.

“We hebben nog eens een piloot gemaakt, maar da’s ook al tien jaar geleden. Toen kregen we een duidelijke ‘Nee’. Het gaat niet goed met Arthur. Allez, het gaat wel goed met Arthur, maar niet goed genoeg.”

Iemand anders die wel meteen ‘ja’ zou zeggen om opnieuw te starten met ‘Schuif Af’ is Christophe Stienlet, die Bartje speelde. “Maar ik denk niet dat het er ooit nog vang aat komen. Maar we hebben hele mooie tijden meegemaakt. Het is echt oké.”

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg