.
News Image

Inbrekers bij Pieter Loridon

Pieter Loridon pakt inbrekers aan op Facebook.

Afgelopen vrijdag werd er ingebroken in één van de zaken van Pieter Loridon. "OK! Onderweg naar Café Couture.be shop in Hopland ... ingebroken. Maandag ging het alarm al af en zag de overbuur 3 kerels weglopen. Vannacht stonden ze er terug. Buurman politie gebeld en hebben onze 2 Noord Afrikaanse & 1 Belgische vriend. THX BUURMAN! Erna ga ik even naar de Politie persoonlijk vragen of ik met onze 3 helden mag praten om te vragen welke van 48 blends hun favoriete Thee is. Dan ga ik zorgen dat ze hem kunnen proeven ... keep you posted! Here we come! FUCKERS! DIEVEN! LOSERS!" schreef Pieter vrijdagochtend.

In de loop van de dag ging hij naar het politiekantoor waar hij de dieven wou laten proeven van de thee. "Ok. Zet het celleke maar open ... heb wat thee bij. Een degustatie voor de kampioenen? — bij Oudaan."

Maar het bezoek aan het politiekantoor draaide net iets anders uit: "brengen ze die vuil dieven toch wel vlak voor mijne neus geboeid naar buiten zeker? Heb een foto'ke getrokken, erachter gegaan en babbeltje gemaakt op den trap met die junk koppen. (neen mag van m'n advocaat de foto's er voorlopig niet opgooien)."

De hardwerkende mens Pieter Loridon ziet met lede ogen toe hoe ondernemers in België het steeds moeilijker krijgen om te overleven. Voor de dieven had hij trouwens nog een goede tip: in plaats van in te breken hadden ze beter een bestelling geplaatst op www.cafecouture.be want die is 24/24 uur en 7/7 open.