.
Iluna Timmerman
maandag 6 december 2021

Iluna Timmerman: “Daar hoeft niet meteen een tv-programma van te komen”

Ze kijkt uit naar de toekomst

Aan het begin van het nieuwe TV-seizoen in september was Iluna Timmerman, de oudste kleindochter van Eddy Planckaert op televisie te zien met ‘onverwacht’. Een programma waarin ze op zoek ging naar allerlei antwoorden rond seks en relaties, waarmee haar leeftijdsgenoten worstelden. Voor Iluna een geweldig leuke ervaring.

“Ik vond dit programma superleuk om te maken. Het was ook iets wat we echt samen wilden doen, mama en ik, zeker over dit thema. Er zijn nog tal van andere onderwerpen die mij boeien, maar daar hoeft niet meteen een tv-programma van te komen”, lacht ze in Dag Allemaal.

Iluna is in ieder geval vastberaden dat ze na het middelbaar nog verder wil gaan studeren. Al hoeft ze nog niet meteen te beslissen. Maar mocht er van verder studeren dan toch niks meer in huis komen, dan staat er in ieder geval al een back-up plan klaar. “Onze ouders hebben beloofd dat we elk een kamer mogen inrichten als het kasteel klaar is. En meehelpen, dat doen we soms ook in de chambres d’hôtes, dus daar kijken wij zeker niet tegenop.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Iluna Timmerman

Meer Over:

Iluna Timmerman