.
News Image

Il Divo komt weer naar Brussel

Il Divo met nieuwe tournee in Brussel.

Na een mooie concertreeks in het Marquis Theatre in New York trekt Il Divo naar Europa met de tournee 'Il Divo – A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live'. Met dit grandioze spektakel stellen ze 'Musical Affair' voor, het zesde studioalbum van het charmekwartet.
Het is hun eerste verzameling van songs geïnspireerd door Broadway-shows als Phantom of The Opera en West Side Story. We genieten daarnaast van duetten met partners als Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley en Michael Ball.
Voor de gelegenheid vertolken Carlos, David, Urs en Sébastien romantische en passionele versies van klassiekers als "Some Enchanted Evening" (South Pacific), "Bring Him Home" (Les Misérables), "Tonight" (West Side Story) en vele anderen... Dit alles volledig georchestreerd door hun onafscheidelijke compagnon Brian Burke (Céline Dion, Elton John, Rod Stewart en The Killers).
Het crooner-kwartet veroorzaakte een revolutie in het crossover-genre tussen klassiek en pop, met als orgelpunt ruim 26 miljoen verkochte albums en concerttournees over de hele wereld. De vier vrienden zagen daarnaast maar liefst 50 van hun hits de charts aanvoeren, en weredn bekroond met 160 gouden en platina albums in 33 verschillende landen. Talent en verleiding zijn de sleutels van dit ongeziene succes dat al 10 jaar blijft duren.
In 2014 gaat het internationale viertal opnieuw de baan op in Europa, waarbij ze ook in ons land stoppen voor een memorabele muziekavond. De buitengewone groep Il Divo zal op 15 oktober een subliem concert geven in Paleis 12, Brussels Expo! De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 22 november vanaf 9 uur.

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen (excl. servicekosten): 75 euro, 65 euro en 55 euro
Meer info op www.ildivo.com – inclusief alle informatie over de verkoop van VIP Meet & Greet-pakketten voor dit concert.
*0.5euro/min, incl btw

Bio van Il Divo

Meer Over:

Il Divo