.
Dana Winner
maandag 10 februari 2020

Dana Winner strikt Il Divo voor Sportpaleis-concert

Jarige Dana Winner trakteert.


Vandaag, maandag 10 februari, blaast Dana Winner 55 kaarsjes uit en dat doet ze voor de gelegenheid graag samen met pers en media want er is nog reden tot feesten …

In 2019 vierde onze iconische trots 30 jaar carrière in een uitverkochte Lotto Arena. Dat smaakte duidelijk naar meer want op zaterdag 31 oktober 2020 trekt Dana Winner samen met internationale gast(en) richting Sportpaleis. Wie die internationale gast(en) zijn, kondigt de zangeres zelf aan tijdens het aansnijden van haar verjaardagstaart in het Sportpaleis.

“Ik moet het al zo lang geheim houden, maar nu ligt het letterlijk op het puntje van mijn tong. Tipje van de sluier? Mijn special guest stond in het verleden zelf reeds in het Sportpaleis en in Vorst Nationaal en deelde onder andere al het podium met supersterren als Barbra Streisand en Céline Dion, liet Dana Winner vorige week opgetogen aan de pers weten. En die hadden al snel door dat het om Il Divo ging. Dat nieuws werd maandagochtend bevestigd, want bijna een uur voor de persconferentie van start ging, vertelde Anja Daems het grote nieuws al op Radio 2.