.
Nathalie Meskens
zaterdag 1 oktober 2022

Iedereen fan van Nathalie Meskens, of toch niet?

Haar nummer wordt maar niet gedraaid

Je zou denken dat een single, uitgebracht door Nathalie Meskens net zoals haar vele tv-programma’s een schot in de roos wordt. Maar dat was jammer genoeg niet het geval. De single kon op positieve reacties rekenen, maar op de radio werd het nummer maar weinig gedraaid.

Ook een optreden bij ‘Tien Om Te Zien’ zette weinig in beweging voor de zangeres die nu optreedt onder de naam MSKNS.

“De single wordt af en toe wel gedraaid, maar het mag toch wat meer zijn. Het is niet erg, hé, het is voor iedereen hetzelfde, iedereen moet even hard knokken. Dat geeft extra veel uitdaging. Ik kan alleen maar hopen en erop vertrouwen dat het wel goed komt”, klinkt het in Dag Allemaal.

Als leading lady van de VTM zou je haast automatisch verwachten dat MSKNS veel airplay krijgt op zenders als Qmusic en Joe, maar dat is duidelijk niet het geval. Het nummer is nog net iets meer te horen op Radio2.

“Nochtans zijn we fan van Nathalie. Ze zat al verschillende keren bij ons in de studio en haar debuutsingle is te beluisteren via Qmusic. Be. Welke singles meegaan in onze playlist wordt echt door heel wat factoren bepaald. En we kunnen aan die playlist maar per week twee tot drie nieuwe nummers toevoegen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens