.
News Image

Ida de Nijs trekt het theater in

Op 8 juni is de premièreshow in CC Zwaneberg.


Op zaterdag 8 juni om 20.30 uur is Ida de Nijs voor haar allereerste show met orkest te gast in CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg, de gemeente waar ze zelf woont. Ida is pas opnieuw gaan zingen toen haar dochters groot genoeg waren. Toen stapte ze over de drempel en ... uit de schaduw ...



Een prachtige stem en een fantastisch live orkest met de beste achtergrondzangeressen van België. Liedjes die je hart verwarmen uit haar zeer succesvolle albums, splinternieuwe èn bijzondere liedjes van Ida de Nijs haar eigen idolen. Ida laat die avond horen wat ze allemaal nog meer kan. Een avond die iedere bezoeker blij maakt ... en misschien ook een beetje melancholiek, maar die je in elk geval voorlopig niet vergeet.



Ida de Nijs zingt, met een emotie die je voelt, liedjes waarvan je elk woord kan verstaan. De zangeres die een loftrompet kreeg als verrassing van 2017, zingt pas een vijftal jaar professioneel maar heeft in recordtempo vele Vlaamse harten veroverd. Liedjesschrijvers als Bart Herman, Maarten Peters, Kris de Bruyne en o.a. Kees Koek, Bram Koning en Belinda Meuldijk werkten mee aan het succes.



Tickets voor 'Uit de schaduw' van Ida de Nijs, georganiseerd door Leppo bvba kosten € 20. U kunt ze aankopen via www.zwaneberg.be/e1141/ida-de-nijs. Het management van de zangeres raadt aan om niet te lang te wachten om uw ticket aan te schaffen, aangezien er o.a. nog bussen uit Nederland zullen komen.



(Nico Vanaken)


Bio van Ida De Nijs

Meer Over:

Ida De Nijs