.
Hugo Sigal, Hugo Verbraeken
zaterdag 13 mei 2023

Hugo Sigal: “Ik vond dat ongelooflijk”

Hij is er klaar voor

In november 2022 kwam Nicole Josy te overlijden. Nicole was jarenlang de vrouw van Hugo Sigal en hij wist eventjes niet meer hoe het verder moest.

Maar ondertussen krabbelt Hugo weer overeind en gaat het weer goed met de man. Hij kende een kentering dankzij de vele vrienden en familie die het koppel kent.

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik enorm wordt gepamperd door familie en vrienden. Dirk Van Vooren is ongelooflijk. Begin dit jaar hadden we een serieus gesprek: ‘Ik ga je niet vragen welke rol je wil spelen, jij gaat aangeven wanneer je er klaar voor bent’, ik vond dat ongelooflijk. Ik heb geantwoord: ‘Als ik ooit nog iets wil doen, dan liefst in de Elckerlyc”, vertelt Hugo in Dag Allemaal.

Toen Hugo op een bepaald moment in de auto aan het meezingen was met een cd, voelde hij dat het moment gekomen was en heeft hij Dirk meteen opgebeld.

“Ik zei: ‘Dirkske, luister eens, ik ben er klaar voor. Ik wil opnieuw iets doen’. We zijn dan een hele dag gaan samenzitten en we hebben een carrièreplanning gemaakt. Een van die eerste dingen op de planning is dat ik ‘De Winterrevue’ ga doen. Ik word Master of Ceremonie”.

Bio van Hugo Sigal

Meer Over:

Hugo Sigal