.
Nicole & Hugo
dinsdag 18 oktober 2022

Hugo Sigal: “Ik voel het toch aan mijn knoken”

Hij wordt binnenkort 75

Met de ziekte van Nicole staat het leven van Hugo Sigal een beetje op zijn kop. Hij cijfert zichzelf weg voor zijn vrouw en doet er alles aan om het haar allemaal zo comfortabel mogelijk te maken. Zo maken ze nog steeds plannen die ze graag willen volbrengen.

“Maar het is moeilijk. Als we goed zijn, stappen we in de wagen en zijn we weg. Maar ver vooruit plannen, dat kunnen we niet meer. Dat laat de situatie van Nicole niet toe”, zegt Hugo verdrietig in Primo.

Maar een reis naar Saint-Tropez dat laat het koppel niet schieten. Dat doen ze nog altijd met veel plezier. Enig nadeel is dat Hugo nu alleen die grote afstand doet tijdens het rijden en Nicole niet meer kan overnemen.

“Maar hout vasthouden – ik ben nog heel ad rem. Ik kan het verkeer nog bijzonder goed inschatten. Nu, dat kan snel veranderen natuurlijk. Ik word volgende maand al 75.”

Hugo mag dan wel bijna 75 zijn, je zou het hem niet aangeven wanneer je hem ziet springen en dansen. “Ik voel dat uiteindelijk toch aan mijn knoken. Maar ik doe het nog altijd bijzonder graag. Ik amuseer me te pletter.”

Bio van Nicole & Hugo en Hugo Sigal