.
Nicole & Hugo
donderdag 25 november 2021

Hugo Sigal: “Dit staat nog op onze bucketlist”

Ze reizen graag de wereld rond

Het mooiste showbizzkoppel van Vlaanderen is in december 50 jaar getrouwd. We hebben het over Nicole & Hugo. Samen hebben ze al heel wat watertjes doorzwommen, maar genoten ze ook volop van het leven door samen op te treden en vele mooie reizen te maken. Ze hebben al heel wat plekken in de wereld gezien, al staan er nog 2 plaatsen hoog bovenaan hun bucketlist. In Primo verklappen ze welke dat zijn.

“Nicole zou graag nog eens naar Australië gaan. Het land is wondermooi en we hebben er sinds ons ‘Sons and Daughters’-avontuur ook veel vrienden wonen die we graag nog eens zouden zien”, zegt Hugo. Nicole en Hugo werden heel wat jaren geleden gevraagd om de titelsongs van onder andere ‘Sons and Daughters’, ‘Buren’ en ‘Home and away’ in te zingen. Dat bracht hen ertoe om een mooie band op te bouwen met het land.

“En Hugo wil nog graag eens een keertje naar Las Vegas. De laatste keer dat we er waren, was begin jaren negentig. Naar wat we hebben gehoord, zijn daar intussen zo veel hotels bijgekomen, dat we het wellicht niet meer zouden herkennen.”