.
Barbara Dex
zaterdag 23 november 2019

Hotel Vocal viert 15-jarig jubileum met spetterende show

Met onder andere Sandrine, Daisy Thys en Barbara Dex.


“Hotel Vocal”, het populaire zondagmiddag café-chantant in het Fakkeltheater mag dit jaar 15 kaarsjes uitblazen. Om dit jubileum te vieren, wordt er vanaf 28 november 2019 een spetterende verjaardagsshow gemaakt: “The Ladies & De Lassies”! Het wordt een exclusieve show, die slechts vier keer te zien is in de Rode Zaal. “The Ladies” zijn niemand minder dan Sandrine, Barbara Dex en Daisy Thys. In 2017 vormden deze dames al een gelegenheidstrio tijdens “Hotel Vocal”. “De Lassies” zijn Jelle Cleymans en Sam Verhoeven, die sinds 2016 met een eigen show door het Vlaamse land trekken. Deze topartiesten worden bijgestaan door een zevenkoppige swingende band, onder leiding van Pol Vanfleteren. Op 28 november is het extra feest, flink wat artiesten die aantraden in die voorbije 15 jaar Hotel Vocal komen een kijkje nemen en genieten van dit jubileumconcert.Barbara Dex werd nationaal bekend in 1993 met haar deelname aan het Eurovisiesongfestival. Ze ontpopte zich sindsdien tot één van de meest veelzijdige zangeressen van Vlaanderen.

Sandrine debuteerde in 2004 in het televisieprogramma “Idool”, waar ze de derde plaats haalde. Er is geen genre dat zij niet aankan en zij mag met recht en reden de Vlaamse ‘Queen of Soul’ genoemd worden.

The Ladies worden vergezeld door gastvrouw Daisy Thys, die van alle muzikale markten thuis is.

Jelle Cleymans speelt hoofdrollen in musicals, schrijft teksten en muziek, maakt zijn eigen platen, kortom: hij is een duizendpoot.

Samen met gastheer Sam Verhoeven vormt Jelle sinds 2016 het duo: “De Lassies”. Zij brengen Nederlandstalige muziek, met de nodige humor.“The Ladies & De Lassies” spelen slechts 4 keer in de Rode Zaal. Snel zijn is de boodschap, want de kaarten vliegen de deur uit. Tickets via www.fakkeltheater.be .

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Barbara Dex, Sam Verhoeven, Sandrine, Daisy Thys en Jelle Cleymans