.
Juan Gerlo, Tinne Oltmans en Marie Verhulst van Ghost Rockers
zondag 16 september 2018

Hoe ziet de toekomst van de Ghost Rockers eruit?

Wat zijn de acteurs van plan nu de serie afgelopen is?


Dit weekend hebben de populaire Ghost Rockers hun laatste zaaloptredens. De acteurs zijn dan ook al druk bezig met andere projecten om de leemte die de Studio 100-reeks nalaat op te vullen. We zetten op een rijtje wat de nabije toekomst brengt voor de populaire Ghost Rockers.

Tinne Oltmans bewees in Steracteur Sterartiest al dat ze ook zonder haar vrienden van Ghost Rockers overeind blijft op een podium. Deze zomer lanceerde ze haar coverband Tinne and The Oltmans, maar naast covers droomt ze ook nog steeds van een eigen plaat uit te brengen. In 2019? Misschien, want op de plannen staan ook nog de musicals Er Was Eens, Doornroosje en The Christmas Show.

Juan Gerlo heeft zijn handen de komende maanden dan weer vol met de spektakelmusical 40-45.

Elindo Avastia speelt mee in de Nederlandse versie van de Abba-musical Mamma Mia, maar blijft ook gewoon dagelijks te zien op Ketnet in het gloednieuwe programma @elindo waarin hij met de Ketnet-kijkers in de leuke maar complexe digitale wereld duikt.

Wout Verstappen zien we dit najaar opduiken als Hans in de nieuwe sprookjesmusical Hans en Grietje aan de zijde van Ianthe Tavernier. En vanaf 23 september zal hij op Nickelodeon ook het tweede seizoen van Droomkamers presenteren.

Marie Verhulst was in het voorjaar nog te zien in Boxing Stars en 2 Sterren Restaurant op VTM maar richt zich momenteel weer op de jongere kijkers als gezicht van Studio 100 TV waarvoor ze ook haar eigen programma zal maken.

Download onze app voor Android of iOS