.
Hilde Van Mieghem
zaterdag 8 oktober 2022

Hilde Van Mieghem is het beu: “Ik moet het allemaal alleen doen”

Ze begrijpt er niks van

Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is wat er in de wereld gebeurt, bezorgen de energieprijzen iedereen de nodige stress. Dat is bij actrice Hilde Van Mieghem niet anders. Door een vergetelheid vergat ze haar factuur van augustus te betalen en moest ze deze maand 2 keer 772 euro betalen.

Dat ze bovendien zelf 2 maand lang op een stevige terugbetaling moest wachten, maakte het voor haar enorm zenuwslopend en stressvol.

“Als alleenstaande moet ik dergelijke problemen ook in mijn eentje zien op te lossen en ik word daar zo moe van. Ik vind de communicatie van die energiebedrijven ook erg onduidelijk. Het blijft mij een raadsel hoe alles wordt berekend”, zucht Hilde in Dag Allemaal.

Hilde is in ieder geval van plan om over te schakelen naar een andere energieleverancier, want het levert haar toch meer voordelen op, dan te blijven waar ze nu is.

“Ik moet nu voor een derde minder voorschot betalen voor elektriciteit en gas. Met een vast contract voor twee jaar. Al ben ik wel verbaasd dat ze dat nog geven.”

Bio van Hilde Van Mieghem

Meer Over:

Hilde Van Mieghem