.
Hilde Van Mieghem
zaterdag 6 mei 2023

Hilde Van Mieghem: “Het voelde heel raar” 

Het is nog te vroeg 

Wanneer je in nood bent, kan je meestal wel rekenen op de hulp van je kinderen. Althans Hilde Van Mieghem kan toch op dit moment rekenen op de hulp van haar dochter en actrice Marie Vinck.

Nadat Hilde een aantal breuken opliep na enkele ongelukkige valpartijen, is het nu dochter Marie die haar moeder in bad moet steken en moet helpen om zich te wassen. En dat voelde toch een beetje vreemd aan in het begin.

“Het voelde raar, voor ons alle twee. Ik zei nog; ‘Dit zou je normaal pas doen als ik negentig ben, en niet wanneer ik pas 65 ben geworden. Maar Marie was er heel cool in: ‘Ik doe dit elke dag met Gloria (haar dochter) en nu dus met jou. Ik ben precies een groot kindje aan het afdrogen”, vertelt Hilde in Dag Allemaal.

Hilde en Marie proberen er mee te lachen en dat is ook nodig. Het rare gevoel is ondertussen helemaal weg en het is nu een gezellig moeder-dochter momentje geworden.

“Maar ook met mijn pleegdochter Sarah heb ik een zodanig goeie band, dat het niet vreemd is dat ze me wast. M’n zus helpt me dan weer met aankleden en ik krijg ook veel hulp van de buren. Iedereen is echt superlief.”

Bio van Hilde Van Mieghem

Meer Over:

Hilde Van Mieghem