.
Tine Embrechts
vrijdag 5 mei 2023

Hieraan is Tine Embrechts verslaafd

De meest bizarre dingen maken haar gelukkig

Ze kan niet weerstaan aan gereedschapswinkels en is dan ook constant bezig met dingen te veranderen in huis. “Ga je nu weer een kamer schilderen, hoor ik mijn zonen dan zeggen”, aldus Tine aan Gazet van Antwerpen.

Wat haar nog gelukkig maakt, maar toch wel iets vreemder is, is de geur van benzine. “Daar ben ik echt verslaafd aan. Een tankstation? Keilekker. Ik kan er soms echt staan snuiven. Waar het door komt, weet ik niet”, geeft Tine Embrechts toe.

“En tegen Wijnegem Shopping Center of Maasmechelen Village zeg ik ook niet nee. Een dagje eindeloos shoppen? Ook daar word ik heel gelukkig van”, verklaart ze in Gazet van Antwerpen.

Dit laatste is vermoedelijk geen abnormaliteit gezien heel wat vrouwen toch echt wel gelukkig worden van een dagje eindeloos shoppen. Ondertussen is Tine Embrechts ook een ‘Ijsbeer’.

“Het is inmiddels mijn cadeautje voor na het lopen: goed opgewarmd nog even in dat koude water springen. Ik ben er twee herfsten geleden mee begonnen, bij de Deurnse ijsberenclub. Van dat ijsberen kreeg ik instant positieve energie”, onthult Tine Embrechts.