.
Boris Van Severen en Frances Lefebure
maandag 31 juli 2023

Hier mag Frances Lefebure écht niet aan denken!

“Ik doe echt mijn best”

Frances Lefebure zal binnenkort haar eerste kindje mogen verwelkomen, samen met Boris. Hij had al twee zoontjes uit een vorige relatie, waardoor Frances eigenlijk meteen gebombardeerd werd tot plusmama.

Een eigen kind is natuurlijk weer iets anders en kan mogelijks voor heel wat extra impulsen zorgen. “Ik doe echt mijn best als plusmoeder, maar een baby verzorgen heb ik nog nooit gedaan”, vertelt Frances aan Dag Allemaal.

“Wij praten daar met ons vieren veel over, we proberen samen een visie te hebben op de opvoeding. Maar dit kind is alleen van mij en Boris. Het zal wel opgenomen worden in de hoop, maar hoe dat precies gaat, kunnen we op voorhand niet inschatten”, aldus Frances.

Het mogelijks gevaar schuilt erin dat ze haar eigen kind dus liever zal zien dan haar twee pluskinderen. “O nee, ik mag er niet aan denken dat de twee anderen zich achteruitgestoken zouden voelen en zouden denken dat ik hen ineens minder graag zie”, verneemt Dag Allemaal van Frances.

“Ik vind het heel belangrijk dat zij erbij betrokken zijn. Het is hun broer, hoe meer ze met elkaar in aanraking komen, hoe liever ik het heb”, deelt de BV mee.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Frances Lefebure en Boris Van Severen