.
Raphael uit Boer Zkt Vrouw 2023
vrijdag 7 april 2023

Hier heeft boer Raphaël uit ‘Boer zkt Vrouw’ écht spijt van 

“Als ze sommige zaken hadden gezegd, had ik wellicht ander besluit genomen” 

De boerderij van boer Raphaël werd in een handomdraai omgetoverd tot een waar oorlogsveld. Twee van de drie dames voelden zich volledig uitgesloten en benadeeld en er ontstond een ongeziene oorlog.

Gelukkig is de rust inmiddels teruggekeerd en kan boer Raphaël nu wel praten over wat er gebeurd is en hoe hij zich toen voelde.

“Het werd me te veel. Want ik heb nog altijd enorm veel spijt van hoe het gelopen is. Ik heb altijd gehoopt dat iedereen met opgeheven hoofd naar huis zou kunnen, en dat is dus niet gelukt”, vertelt Raphaël aan TV Familie.

Op tv hoorde hij achteraf echter voor de eerste keer wat de dames erover te vertellen hadden. “En toen dacht ik: ‘F*ck, ik had hen toen beter de kans gegeven om een gesprek met mij te hebben”, geeft boer Raphaël toe.

“Maar in mijn bijzijn hebben ze nooit te kennen gegeven dat hun reactie eigenlijk overdreven was. Daarom heb ik toen gewoon m’n gevoel gevolgd. Maar als ze sommige zaken tegen mij hadden gezegd in plaats van tegen de camera, had ik wellicht een ander besluit genomen”, onthult hij in TV Familie.

Bio van Rafael

Meer Over:

Rafael Boer zkt vrouw