.
News Image

Het gaat Andrea Schön en Mike Grondy voor de wind

Nieuwe single voor beiden en huwelijk in het verschiet!


Andrea Schön is een Duitse zangeres die zo'n vijftien jaar geleden naar België verhuisde. Drie jaar terug kwam ze Mike Grondy tegen bij een optreden in Tremelo, vertellen ze aan Het Laatste Nieuws. Mike Grondy is een allround artiest. Hij is zanger, presentator, animator, publieksopwarmer én acteur. We zien hem zelfs af en toe als gastacteur bij De Buurtpolitie verschijnen. Het koppel stapt in het huwelijksbootje op zaterdag 10 augustus om 13 uur te Tienen, waar ze sinds drie jaar wonen. Al hun fans en sympathisanten zijn dan trouwens uitgenodigd en zullen worden verrast.



De populariteit van beiden neemt alsmaar toe, met als gevolg ook steeds meer optredens. Deze zomer hebben Mike en Andrea massa's optredens, soms solo, maar ook vaak samen. Eén van hun muzikale hoogtepunten wordt ongetwijfeld het optreden tijdens de Oktoberfeesten te Wieze op zaterdag 19 oktober. Met de typisch Duitse klederdracht, waarmee Andrea optreedt sinds ze Duitse schlagers zingt, is ze daar helemaal op haar plaats.



Andrea Schön heeft met ‘7 Nächte Nur Mit Dir’ een nieuwe single uitgebracht. De clip is terug te vinden op YouTube. Ook haar toekomstige echtgenoot bracht nieuw werk uit onder de titel 'Een Terrasje In Rome'. Beide singles zijn dititaal te verkrijgen via downloadportals als iTunes en Spotify.



(Nico Vanaken)


Bio van Andrea Schön en Mike Grondy