.
Herman Brusselmans
zondag 18 juni 2023

Herman Brusselmans is zijn lang haar kwijt

Is dit echt?

Herman Brusselmans is zijn lange haar kwijt, met dat nieuws pakt Humo uit. Maar is dat wel zo? Is dit geen stunt en heeft Humo de AI niet ingeschakeld om zo’n foto te genereren?

Het zou echt zijn, Herman Brusselmans zijn haar is een pak korter geworden. We kennen Herman Brusselmans van zijn lange haar, dat werd volgens Hln.be aan Think Pink gedoneerd. De staart werd door zijn vriendin Lena afgeknipt, een bevriend kapster bracht het overbleven haar op het hoofd van Brusselmans weer in model.

Het zal wennen zijn voor Herman Brusselmans om zo rond te lopen, maar hij zal er wellicht veel plezier aan beleven. “Zag ik foto's van vroeger, dan verschoot ik. Toen was mijn haar nog vol, krullend, glanzend. Maar de laatste tijd was het dof en breekbaar geworden. Dood, eigenlijk”, vertelt Brusselmans in een interview met Het Laatste Nieuws.

Haar moet je goed verzorgen of het gaat kapot, dat weet Brusselmans als geen ander. “Ik was er nochtans veel mee bezig. Om de drie dagen wassen, daarna conditioner en heel dat gedoe. Maar het hielp niet meer. Zag ik mezelf in de spiegel, stak het tegen”, besluit hij.

En dus ging de schaar erin.

Bio van Herman Brusselmans

Meer Over:

Herman Brusselmans