.
Herman Brusselmans
vrijdag 21 oktober 2022

Herman Brusselmans: “Hij was mijn favoriet”

Hij eet nog steeds vlees

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waar het eten van vlees behoorlijk taboe is geworden. Sommige mensen tonen maar weinig begrip voor zij die het wel nog doen, terwijl anderen het gewoon lekker vinden niet verder stil staan bij wat ze in hun mond steken.

En dat is prima. Herman Brusselmans zag in zijn leven al veel beesten geslacht worden en keer op keer heeft hij het er moeilijk mee. Maar hij eet nog altijd geregeld vlees.

“Dat beest is toch al dood’, zeg ik weleens. Maar ik besef dat dat bullshit is. We hadden vroeger een stier die ik nu Little Joe noem, hij was mijn favoriet en ik heb mijn vader het lang kwalijk genomen dat hij hem heeft geslacht. Maar naar alle waarschijnlijkheid heb ik hem ook voor een groot deel zelf opgegeten”, zucht Brusselmans in Humo.

Maar niet alleen dieren zijn erg belangrijk in Hermans leven, ook vrouwen zijn er niet uit weg te denken. En hij begon er behoorlijk vroeg aan.

“Het begon al op mijn 8ste. Toen leerde ik Nancy kennen. Ze was mooi en mysterieus en van meet af aan mijn grote liefde, het meisje bij uitstek, en dat is ze in mijn boeken ook altijd gebleven.”

Bio van Herman Brusselmans

Meer Over:

Herman Brusselmans