.
Herbert Verhaeghe
donderdag 31 augustus 2017

Herbert Verhaeghe droomt ’s nachts van jou…

Droom jij ook van hem?


Het belooft weer een bruisend najaar te worden voor Herbert. De zanger kan terugblikken op een meer dan geslaagde zomer en hij is vastbesloten om dit najaar op hetzelfde elan verder te gaan. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe album, maar voor het zover is, brengt de zanger vandaag zijn nieuwe single ‘Ik heb vannacht van jou gedroomd’ uit.



De afgelopen maanden heeft Herbert heel wat tijd doorgebracht in de opnamestudio van zijn producer Peter Keereman. “Peter en ik hebben inderdaad keihard gewerkt aan mijn nieuwe plaat die midden september verschijnt,” weet Herbert. “Het is opnieuw aan album geworden waar we heel trots op zijn. Veel meer wil ik er nog niet over kwijt,” lacht hij mysterieus.



Op ‘Verbonden’ – want zo zal het nieuwe album heten - is het nog even wachten. Herbert stelt het schijfje midden september voor tijdens zijn fandag in Walibi; dè gelegenheid bij uitstek om de fans kennis te laten maken met de nieuwe nummers.



Twee nummers die op verbonden prijken, zullen de fans bekend in de oren klinken. “Zonder jou’ en ‘Klein Geluk’ (met harpiste Janu) brachten we al als single uit. Maar met ‘Ik heb vannacht van jou gedroomd’ slaan we opnieuw een andere muzikale weg in,” verklapt Herbert.



‘Ik heb vannacht van jou gedroomd’ is een pittig uptempo-nummer dat opnieuw werd geschreven door Herbert en geproduced werd door Peter Keereman. Het nummer zet de artistieke veelzijdigheid van Herbert nog maar eens in de verf. Van gevoelige ballads tot swingende uptempo-songs: Herbert gaat werkelijk geen enkele muzikale uitdaging uit de weg.



‘Ik heb vannacht van jou gedroomd’ verschijnt op 31 augustus 2017 als download op iTunes en zal terug te vinden op het album ‘Verbonden’ dat medio september verschijnt.