.
News Image

Herbert is trots op zijn nieuwe album

De titel Verbonden is niet toevallig gekozen.


Herbert Verhaeghe is een drukbezet man. Hij presenteert bij Radio 2 en Ment Tv, is daarnaast bezig met muziekmaken en heeft vele optredens. Het nieuwe album Verbonden is te koop vanaf maandag 18 september. Om één of andere manier zijn de nummers met elkaar verbonden. Drie singles uit het album kennen de mensen al en dat zijn Zonder Jou, Klein Geluk met harpiste Janu en de huidige single Ik Heb Vannacht Van Jou Gedroomd. Peter Keereman heeft als producer gezorgd voor een frisse, eigentijdse en vooral Herbert-klinkende productie.



Naar een titel voor zijn nieuwe plaat moest Herbert naar eigen zeggen niet zo heel lang zoeken, lazen we op de Facebookpagina van Ment Tv: “Ik vind verbonden zo’n mooi woord omdat het zoveel lagen bevat,” zegt Herbert. “Mensen kunnen zich verbonden weten door muziek, in een relatie, in verdriet, in geluk… Maar ook: de nummers op het album zijn door de teksten, de melodieën en hun thematiek met elkaar verbonden. Het zijn twaalf pareltjes die tegelijkertijd ook één geheel vormen.”

Herbert durft te zingen over niet voor de hand liggende thema's. Dat kan gaan van jarenlange liefdes waarbij mensen toch nog verbonden zijn. Maar evengoed nieuwe liefdes of vriendschappen die ontstaan tijdens zijn optredens omdat ze net verbonden zijn door zijn muziek.



Het album Verbonden van Herbert Verhaeghe is o.a. te koop aan de fanstand bij zijn optredens of via herbertverhaeghe.be/shop.



Dit zijn de 12 nummers die op het album staan:

1. Klein Geluk

2. Zonder Jou

3. Ik Heb Vannacht Van Jou Gedroomd

4. Vaar Je Mee

5. Adem In, Adem Uit

6 Cupido

7. Heb Je Even Genoeg Van Mij?

8. Ja! Het Is Waar!

9. Laat Ons Verbonden Zijn

10. Koning Te Rijk

11. Veel Vragen

12. Ware Liefde



Tekst: Nico Vanaken