.
News Image

Herbert Flack en Carry Goossens delen podium

Herbert Flack en Carry Goossens in nieuwe komedie.


Op 13 november gaat De Komedie Compagnie in première met een klassieker van formaat: le dîner des cons van Francis Veber wordt Smullen met snullen. Regisseur Walter Van de Velde, de voormalige regisseur van de populaire tv-serie Lilly en Marleen, zal deze komedie regisseren. Niemand minder dan ervaren acteurs Herbert Flack (tot voor kort nog in het theater en op het TV-scherm te zien in Aspe als inspecteur Van In) en Carry Goossens (op dit ogenblik volop aan het opnemen voor het komende tv-seizoen van De Zonen van Van As) spelen de hoofdrollen in dit hilarische stuk. Peter Bulckaen, Dirk Lavrysen, Anke Helsen, Christel Domen en Rikkert Van Dijck zijn de nieuwe namen op de affiche. Deze gevestigde waarden maken de cast compleet. Het wordt een veelbelovend najaar in komedie-land!



Een diner met vrienden loopt uit de hand...

Pierre Abeloos is een rijke uitgever. Wekelijks organiseert hij met zijn vrienden een diner. Tijdens dit etentje wordt dan eens goed de draak gestoken met een snul die uitgenodigd wordt. Daar is ook een wedstrijd aan verbonden, de persoon die de beste snul aanbrengt is de winnaar. Vandaag heeft Pierre een snul van wereldklasse uitgenodigd: Frans Verdonck, ambtenaar op het Ministerie van Financiën. Hij maakt maquettes van grote bouwwerken op schaal met lucifers. Pierre is er zeker van dat hij die avond zal winnen, maar ondervindt al vlug dat hij deze snul beter nooit had uitgenodigd.



Tickets kan je reserveren via www.dekomediecompagnie.be of telefonisch bij Sherpa op 070 691 002. Er is ook nog de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei 58/60 te Antwerpen.

Het stuk speelt vanaf 13 november in Theater Elckerlyc te Antwerpen.


Bio van Herbert Flack en Carry Goossens