.
News Image

Help Marieke Vervoort

Vzw Sky High For All wil goede doelen steunen en jong en oud motiveren om altijd vol te blijven houden door steun te geven op mindere momenten.


Marieke “Wielemie” Vervoort is het boegbeeld voor het 1e project.

Onze Paralympisch zilver- en goudkampioene is niet alleen een succesvrouw, ze is ook een innemende persoonlijkheid. Vorig jaar raakte zij zelf zwaar verbrand en werd zij met 2e en 3egraads brandwonden opgenomen in het Brandwondencentrum van Neder-over-Heembeek, waar ze enkele maanden zwaar moest revalideren. Tijdens deze periode maakte ze kennis met vzw Pinocchio, de nationale vzw die de belangen en het welzijn behartigt van kinderen met brandwonden. De pijn en de lijdensweg van de kindjes grepen haar heel erg aan, want kinderen liggen haar nauw aan het hart. Daarom willen Marieke en co vzw Pinocchio van ganser harte steunen.



Onlangs werd een motiverend en inspirerend lied opgenomen, “Sky High, song for Marieke”, waarvan de integrale opbrengst van de Cd-verkoop naar de kinderen van vzw Pinocchio zal gaan. Daarnaast staan er diverse evenementen op het programma. Het ligt voor de hand dat “bekende vrienden” van Marieke meestappen in dit traject: o.a. Eva Daeleman, Phara de Aguirre, Johan Boskamp, Rob Vanoudenhoven, Bert Gabriëls en Piet den Boer hebben hun steun al toegezegd.



Wie mee op de “succes-kar” van Marieke wilt springen en zo de kinderen van vzw Pinocchio helpt steunen, kan kiezen uit meerdere sponsormogelijkheden. Neem gerust een kijkje op www.skyhighforall.be Wie meedoet, helpt anderen ook om nooit op te geven! De CD “Sky High, song for Marieke” is de troef van dit project en ook de troef voor bedrijven om hun medewerkers en klanten te inspireren en te motiveren.



(l.t.)