.
News Image

Helene Fischer zingt voor wereldkampioenen

Helene Fischer trakteert wereldkampioen voetbal en fans met optreden.

Gisteren stond Berlijn op z'n kop voor de Mannshaft. Voetbalcoach Joachim Löw is er zondagavond in geslaagd om met een relatief jonge ploeg Argentinië te kloppen tijdens de finale van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. De Mannshaft speelde een quasi vlekkeloos parcours en werd na afloop van de finale zondagavond voor de 4de keer gekroond tot wereldkampioen voetbal. Dinsdagmorgen landde de kampioenenploeg van Löw terug op Duitse bodem. Berlijn was voor één keer het centrum van de wereld en de voetbalhelden werden als ware goden onthaald. Zelfs de nuchtere Mario Götze – de man die in de finale zondag tegen Argentinië in de 2de verlenging de winning goal maakte – was onder de indruk van het ontvangst en stuurde volgende Tweet de wereld in: „Wow, wat is hier aan de hand? Waanzin!".

Zonder twijfel was het mooiste moment voor de nieuwe ‚Weltmeister' het einde van de festiviteiten. Toen verscheen op het podium niemand minder dan de ravissante Helene Fischer, die een live versie bracht van haar monsterhit „Atemlos, Durch Die Nacht". Niet alleen de spelers en omkadering genoten van Fischer haar optreden, ook de vele honderdduizenden fans waren dolenthousiast. „‚Ze was al een groot artieste, maar sinds ze het nummer „Atemlos" heeft uitgebracht is de populariteit van Helene Fischer niet alleen in Duitsland, maar ook in de rest van de wereld alleen maar gegroeid", klinkt het bij Upstars die de promotie doen voor het Belgische concert van Helene Fischer wat plaatsvindt op 28 mei 2015 in de Ethias Arena in Hasselt. „‚Helene Fischer is echt outstanding en buiten categorie. Het is niet alleen één van de beste zangeressen ter wereld, de show die ze telkens laat zien tart alle verbeelding. Met haar nieuwe stadiontour "Farbenspiel Live" komt ze volgend jaar voor de 2de keer naar België. Haar eerste doortocht was al een weergaloos succes met vele duizenden bezoekers, en als we zien dat de ticketverkoop nu nog sneller loopt als de vorige keer, de belangstelling van het Belgische publiek alleen maar groter is geworden, dan weet je dat haar carrière niet alleen in de Duitstalige landen, maar ook in de rest van de wereld harder gaat dan ooit", klinkt het bij concertpromotor Upstars.

Wie tickets wil voor Helene Fischer "Farbenspiel Live" op 28 mei 2015 in de Ethias Arena in Hasselt, kan deze reserveren via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Bio van Helene Fischer

Meer Over:

Helene Fischer