.
News Image

Helene Fischer wint prijzen

Vrijdagavond zijn opnieuw de ‚Goldene Henne’ uitgereikt door de MRD. De ‚Goldene Henne’ zijn zowat de belangrijkste muziekprijzen die een Duitstalig artiest kan winnen. Levende legende Roland Kaiser kreeg voor zijn rijk gevulde carrière een ‚Goldene Henne’, maar de meeste aandacht op het gala was er voor meervoudig winnares Helene Fischer. De ravissante blondine kreeg een onderscheiding in de categorie ‚muziek’. Later op de avond kreeg ze ook de felbegeerde ’Super Henne’. Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van de ‚Goldene Henne’, kon het publiek uit het rijtje van 48 winnaars van de voorbije 19 jaar één iemand kiezen voor de éénmalige ’Super Henne’. Het publiek koos massaal en overduidelijk voor Helene Fischer, die tevreden en ontroerd – via een videoboodschap – de prijs in ontvangst nam. Fischer is momenteel op concerttour en stond op de avond van uitreiking in Hannover op het podium.



Wanneer deze concerttour erop zit, start Helene Fischer volgend voorjaar met een heuse stadion tournee, waarmee ze ook halt houdt in ons land. Op 28 mei komt Helene Fischer met ‚Farbenspiel Live – Die Tournee 2015’ naar de Ethias Arena in Hasselt en de belangstelling is nu al enorm. „Haar eerste doortocht in ons land, twee jaar geleden, was zo indrukwekkend dat iedereen die er toen bij was meteen besloten heeft om opnieuw kaartjes te kopen. De mond-tot-mondreclame en de groeiende populariteit van Helene Fischer in ons land, draagt ertoe bij dat de vraag naar kaartjes alleen maar groeiende is. De wetenschap nu al dat het opnieuw een indrukwekkende concertavond gaat worden, maakt mensen terecht enthousiast”, klinkt het bij de concertorganisator Benelive.



Tickets voor Helene Fischer ‚Farbenspiel Live – Die Tournee 2015’ kan je bestellen via http://www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).


Bio van Helene Fischer

Meer Over:

Helene Fischer