.
News Image

Heeft Sergio Herman een halfbroer?

Onze bron beweert van wél.


Het weekblad Dag Allemaal heeft deze week een stuk over Nicolas Wentein, een chef die in AIRrepublic werkt. Toeval of niet: de man lijkt enorm op Sergio Herman. Nicolas zou in de loop van de maand maart aangekondigd worden als extra souschef van Pristine, een nieuwe zaak van Sergio Herman én Miguel Dheedene. Een tijdje geleden werd onze redactie daarover getipt, meer zelfs: die Nicolas zou de halfbroer van Sergio Herman zijn. Dat zou dus betekenen dat de vader van Sergio Herman zijn partner ooit bedrogen zou hebben. Maar is dat ook zo?



Dag Allemaal kreeg het nieuws ook te horen en ging op onderzoek uit. Toegegeven, leg de foto van Nicolas naast die van Sergio Herman en je ziet verschillende gelijkenissen. Nicolas geeft het in Dag Allemaal ook toe: Sergio en ik lijken op elkaar, maar we zijn géén broers, klinkt het.

Ik weet dat dat verhaal bestaat. Maar bij mijn weten hebben Sergio en ik geen bloedband, hoor. Volgens Nicolas gaat het om een urban legend en hebben Sergio en hij niet dezelfde vader. Toch is het best raar dat Nicolas niet de naam van zijn vader maar wel die van zijn moeder gekregen heeft. Hoe wel Nicolas al 33 is en zijn moeder nog steeds leeft, weet hij dat niet. Zou elk kind niet willen weten daarom dat zo is? Aan zijn vader kan Nicolas het in ieder geval niet meer vragen, zijn papa overleed in 2015.