.
Julien
zaterdag 19 november 2022

Hanne van K3 deelt eerste foto van zoontje

Dit is Julien.

"Aangezien ze zo intens mogelijk willen genieten van deze bijzondere tijd met hun drietjes, zullen ze geen reacties of foto ’s delen", liet Studio 100 vrijdag bij de bekendmaking dat Hanne Verbruggen en haar man Jorn de trotse ouders van een zoontje Julien zijn geworden weten.

Maar kijk, minder dan 24 uur na de bekendmaking krijgt Hanne het niet over haar hart om géén foto met de mensen te delen. De reden? De vele hartverwarmende reacties die zij op het nieuws van haar bevalling kreeg. Het lijkt wel of heel de wereld blij is voor Hanne en Jorn. Zaterdagochtend deelde Hanne Verbruggen de eerste foto van haar pasgeboren zoontje.
"Coucou Julien! 👋🏻 ♡ Ineens was je daar, ons ventje. Na al die maanden kunnen we je eindelijk in onze armen houden. Het is onwerkelijk, overweldigend en tegelijkertijd zo vertederend, leerrijk en magisch", schrijft Hanne op haar sociale media.

"Bedankt allemaal voor de mooie, lieve reacties! Het is waanzinnig dat zo veel mensen zo intens met ons meeleven.You guys rock! 🤘🏼", gaat de K3-zangeres verder.

"Nu kruipen wij weer in onze bubbel. Ik neem nog even de tijd om te genieten van deze unieke, eerste momentjes. I’ll be back sooooon ❤️🌈", besluit Hanne. Normaal gezien zullen de fans Hanne pas in het voorjaar van 2023 weer op het podium zien, bij de start van de nieuwe tour van K3.