.
Frits en Hanne uit Boer Zkt Vrouw
zaterdag 4 december 2021

Hanne en Frits uit Boer Zkt Vrouw uit elkaar

Alweer een liefdesbreuk.

Hanne Zoomers en Frits Stevens zijn niet langer een stel. Het Boer Zkt Vrouw-koppel maakte zaterdag op Instagram bekend dat zij enkele weken geleden in onderling overleg besloten hebben een punt achter hun relatie te zetten.

"Velen onder jullie hebben er al naar gevraagd, daarmee deze post. Frits en ik hebben enkele weken geleden SAMEN besloten als vrienden uit mekaar te gaan", schrijft Hanne op Instagram. De twee werden vorig jaar in het VTM-programma 'Boer Zkt Vrouw' een koppel. Hanne blikt met een goed gevoel terug op die periode. "We hebben een enorm mooie tijd beleefd samen, maar slaan nu elk onze eigen weg in. Dit was geen makkelijke beslissing en we hopen dan ook dat we er allebei de tijd voor krijgen om hier op ons eigen tempo mee om te gaan", gaat Hanne verder.

"Frits Stevens, bedankt voor alles, ge zijt ne crème van ne gast. En tot snel hè ☺️", besluit Hanne op Instagram. Dat de twee nog door één deur kunnen, bewijst de reactie van Frits. "Hanne, wat een mooie foto van een prachtige tijd die we samen hebben gehad! Bedankt voor al de dingen die we gedaan hebben en die we van mekaar geleerd hebben :) het zal tijd kosten om dit te verwerken. Maar je bent een fantastische meid en een vriendin voor het leven! Bedankt", besluit Frits op zijn beurt.

Download onze app voor iOS of Android