.
News Image

Hadise: van braaf meisje naar een leven vol schandalen

Het zit haar niet altijd mee

Sinds enkele jaren is het in ons land stil rond zangeres Hadise. Na enkele hits in ons land en een presentatieopdracht voor ‘X-Factor’ trok de zangeres naar haar thuisland Turkije, waar ze een mooie carrière wist uit te bouwen.

En hoewel ze naar daar trok als zangeres met een braaf imago, kwam daar heel snel verandering in. In 2015 kwam de eerste deuk in haar imago toen de zangeres het aan de stok kreeg met de Turkse fiscus. Zij ontdekten namelijk dat Hadise haar inkomsten via sociale media niet aangaf in Turkije, maar wel in België.

Ze kreeg meteen de stempel van ‘geldwolf’ opgespeld en er volgde al heel snel een nieuw schandaal. Zij vertrouwde haar geldzaken toe aan haar zus, die nadien 1,7 miljoen zou verduisterd hebben. Iets wat geen goed deed aan de relatie met haar zus.

Die vele miserie van haar dochter kon mama Gülnihan niet meer aan en zij ondernam in 2018 een zelfmoordpoging die gelukkig kon worden tegengehouden.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg was volgenden nog veel meer schandalen en problemen voor de zangeres. Zo werd ze nog veroordeeld voor een te erotische clip en kreeg ze af te rekenen met bodyshaming. Maar op dit moment lijkt het allemaal goed te gaan, en laten we hopen voor Hadise dat dit nu even zo blijft.

Bio van Hadise

Meer Over:

Hadise