.
Hadise
maandag 20 mei 2024

Hadise weigert te reageren op bikkelharde kritiek na ‘Sing Again’ 

Ze heeft daar haar redenen voor 

Het zal voor Hadise even slikken zijn geweest toen ze massaal veel kritiek kreeg op sociale media op haar taak als jurylid bij ‘Sing Again’. Mensen vinden haar te kritisch, te overdreven en sommigen vragen zich af wat Hadise nu te zeggen heeft aan talent omdat ze zelf nog niks heeft bewezen.

Dat laatste kunnen we natuurlijk meteen ontkrachten want Hadise heeft wel al veel bewezen. Ze is in België dan misschien minder populair dan in Turkije, maar daar is ze wel een superster.

Toch verblijft ze ook nog heel vaak in Hasselt, waar ze nog altijd een huis heeft. Om fiscale redenen mag ze maar 180 dagen per jaar in Turkije verblijven.

Hadise was niet bereikbaar om commentaar te geven op de vele kritiek, maar ze weet wat het is om te moeten zwijgen over bepaalde situaties. Zo is ze in nog enkele andere schandaaltjes en affaires in Turkije verwikkeld, schrijft Dag Allemaal.

Die schandaaltjes zijn niet van het minste. Het zorgde er zelfs voor dat de moeder van Hadise een zelfmoordpoging ondernam toen ze hoorde dat Hadise en haar zus niet zo goed bezig waren. Dingen waar de zangeres niks over kwijt wil en die ze nu ook liever niet opnieuw ziet opgerakeld worden.

Bio van Hadise

Meer Over:

Sing Again Hadise