.
Hadise
dinsdag 11 oktober 2022

Hadise na vijf maanden huwelijk al gescheiden

Wat is daar gebeurd?

In 2003 nam Hadise deel aan de preselecties van ‘Idool 2003’. Ze raakte nog tot in de liveshows, maar scoorde wel nog enkele bescheiden hitjes in ons land. Tot ze besloot om naar Turkije te verhuizen waar ze een absolute superster werd.

Hadise huwde daar enkele maanden geleden met Mehmet Dinçerler, maar dat sprookje is ondertussen alweer over. Ze waren net geen 5 maanden getrouwd, toen Hadise de scheiding aanvroeg.

“De toenemende psychologische druk van haar echtgenoot haalde mijn cliënte onderuit. Niet alleen in haar privéleven, maar ook als artiest”, citeert Dag Allemaal de advocaat van de zangeres.

De scheiding kon voor Hadise niet snel genoeg gaan, amper 2 weken later was alles al in kannen en kruiken. Het kwam niet tot een vechtscheiding en Hadise verbrak meteen alle banden. Bovendien vroeg ze geen financiële regeling van de multimiljonair.

Hadise stelde geen eisen, maar dat deed Mehmet wel. Zo zou hij alle juwelen terug hebben geëist die hij haar tijdens hun relatie had geschonken. En dat zijn niet van de minste. Zo waren er onder andere een armband van 75.000 euro en een halsketting van zo’n 13.000 euro. Niet slecht!

Bio van Hadise

Meer Over:

Hadise