.
News Image

Haal de boysband zonder naam naar jouw school

Vlaanderen heeft twee nieuwe boysbands: Boycode en een groep waarvan we de naam nog niet mogen weten.

En die groep kan jij in jouw school krijgen maar er zijn wel enkele voorwaarden.

Maar over wie gaat het nu? Wout, Jelle, Kristof, Samuel en Christof....zo heten de vijf jongens van de nieuwste boysband van Vlaanderen. Sommige van de jongens ken je misschien al. Zo speelden Samuel, Wout en Christof al mee in verschillende musicals. De blonde Jelle kon je reeds zien in de films 'Noordzee, Texas' en 'Allez, Eddy!' en tot voor kort in de serie 'Rox' op Ketnet. Kristof had vorige zomer al eens een single en videoclip uitgebracht.

De jongens zullen Engelstalige popmuziek brengen en hun groepsnaam verklappen ze pas volgende week. Eind januari stellen de jongens in primeur hun eerste single voor tijdens een originele showcase, waarbij ze voor het eerst alle meisjesharten zullen veroveren. Filip D'haeze, het creatieve brein achter de boysband, is hiervoor nog op zoek naar de perfecte middelbare school om de leerlingen hiervan als allereerste te laten kennis maken met de vijf jongens.

Wil jij met jouw middelbare school graag een optreden van deze vijf knappe jongens winnen, inclusief unieke meet & greet? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar contact@anneliesvalepyn.be met de nodige gegevens en een korte motivatie waarom jullie zo graag eens een boysband op bezoek willen hebben op jullie school.