.
Olga Leyers, Jan Leyers
dinsdag 27 februari 2018

Gymnastische Olga Leyers etaleert talenten in Beste Kijkers

Olga Leyers op haar best.

Hoe het al plezante ‘Beste Kijkers’ nòg vrolijker maken op woensdag 28 februari 2018? Eenvoudig: teamcaptain Sven De Ridder brengt een van de charmantste en meest energetische glimlachen van het land mee: die van Olga Leyers. Tine Embrechts kiest dan weer voor de immer goedgemutste Lieven Scheire, die binnenkort ‘Kan Iedereen Nog Volgen?’ presenteert bij VTM. Hij komt alvast even opwarmen bij ‘Beste Kijkers’.

De start van Belgium’s Got Talent inspireert het panel om hun meest nutteloze talent te etaleren. Hoeveel plooitjes kan Lieven maken in zijn tong? Geraakt Olga nog recht na een zeer gymnastische brug? En wie doet de meest geloofwaardige doedelzak na?
De finale ‘Wie Van De Drie?’ staat deze keer in het teken van een prank met plakband, die Sven voor de opname onbewust zelf al eens getest heeft.

En waarom zorgen piemels voor consternatie op een Pools kerkhof? Hoe loopt het af wanneer de robotfoto van een boef meer weg heeft van een kindertekening? Het panel zoekt naar de juiste antwoorden, maar vinden ze die ook?

Beste Kijkers, woensdag om 21.05 op VTM.

Bio van Olga Leyers, Sven De Ridder, Tine Embrechts en Lieven Scheire