.
News Image

Guy Van Sande in Nederland

Is nu via Nederlandse TV in Vlaanderen te zien.
Het is een tijdje stil geweest rond het acteerwerk van Guy Van Sande. Sinds zijn ontslag in “Zone Stad” kreeg hij geen opdrachten meer. Toevallig kon de Nederlandse kijker wel de herhalingen van “Zone Stad” bekijken via de openbare omroep. Wellicht heeft het meegespeeld dat Guy Van Sande door deze heruitzendingen bekend geraakte in Nederland en zo een belangrijke rol kreeg toebedeeld in een nieuwe serie. Toch is alles via een castingbureau gegaan zegt de acteur.

Zondag 13 maart is de eerste aflevering van “Project Orpheus” te bekijken op NPO3 om 20.30 uur met Guy Van Sande dus. Deze reeks bestaat uit 12 afleveringen en gaat over vijf medisch studenten. De titel verwijst naar de Griekse mythe van Orpheus die in de onderwereld afdaalde en weer terugkeerde. Guy speelt de rol van dokter Lunshof. Momenteel ligt er niet meteen acteerwerk klaar voor Guy Van Sande in Vlaanderen. In Nederland is men wel erg tevreden over hem, want de producer wil hem absoluut in het tweede seizoen zien opdraven.

Guy is ook nog schepen in Edegem. Eind mei geeft hij zijn jawoord aan Nathalie. Aan “Primo” zegt hij wel dat hij zichzelf helaas niet zelf mag trouwen.