.
Guy T'Sjoen
zaterdag 19 februari 2022

Guy T’Sjoen: “Dat is hele grote klasse”

Hij was laaiend enthousiast over de aflevering

Meer dan 1,5 miljoen kijkers keken naar de aflevering rond transpersonen in het populaire hartverwarmende ‘Taboe’, gepresenteerd door Philippe Geubels. 1,5 miljoen mensen die nu beter begrijpen wat er in die mensen omgaat en hoe anderen daarmee moeten omgaan. Heel wat mensen kunnen nog een voorbeeld nemen aan Philippe en zijn programmamakers.

Ook professor endocrinologie Guy T’Sjoen was enthousiast over de aflevering en de aanpak van Geubels. “Hij weet perfect waar de gevoeligheden liggen. Zoals hij bij het begin van z’n zaalshow iedereen met de juiste termen begroet, da’s grote klasse. Dat leeft heel hard in de doelgroep, en zo voelt iedereen zich meteen welkom”, zegt hij in Dag Allemaal.

Dat Geubels er ook mee lacht, doch op een respectvolle manier, vindt T’Sjoen fantastisch. “Hij relativeert alles in één adem. En ook daar heeft hij gelijk, we moeten er niet te zwaar aan tillen als iemand een foute opmerking maakt. Philippe heeft gewoon een manier gevonden om zelfs de meest gevoelige uitspraken vlot te laten verteren.”

Bio van Guy T’Sjoen

Meer Over:

Guy T’Sjoen

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Taboe Philippe Geubels