.
Guy T'Sjoen
dinsdag 22 februari 2022

Guy T’Sjoen: “Dankzij hem hoef ik anderen niet meer te overtuigen”

Hij is de comedian erg dankbaar

De aflevering van ‘Taboe’ rond transgenders was één van de best bekeken afleveringen van het afgelopen seizoen. Philippe dompelde zich helemaal onder in de gedachtegang van zijn gezelschap en probeerde een beter zicht te krijgen in hoe die mensen zich voelen en denken. Als klap op de vuurpijl liet Philippe zich zelf ook transformeren tot vrouw.

Een moment waar hij alleen maar lof over krijgt van professor Guy T’Sjoen. “Het zorgde voor het sterkte moment van het hele programma. Ze gingen samen op café en in de achtergrond zag je gewoon hoe een ander tafeltje hen aankeek en over hen aan het spreken was. Zo wist Philippe meteen wat het betekent om zo bekeken te worden”, zegt hij in Dag Allemaal.

Voor T’Sjoen en waarschijnlijk vele andere mensen een heel bijzonder en waardevol moment. “Hij verlegt zeker een steen met zo’n aflevering. Zelfs voor mij voelde het als een duwtje in de rug. Ik krijg heel vaak kritiek op mijn werk en zelfs collega’s vragen zich al eens af of het allemaal wel nodig is wat ik doe. Dankzij deze aflevering zal ik anderen niet meer moeten overtuigen denk ik.”

Bio van Guy T’Sjoen

Meer Over:

Guy T’Sjoen

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Taboe Philippe Geubels