.
Gustaph
donderdag 25 mei 2023

Gustaph: “Ik word daar boos van”

Hij kan niet tegen bepaalde kritiek

Het is gelukt, Gustaph heeft het tot de finale van het Songfestival geschopt. Niet dat iemand daar ooit aan twijfelde, maar je weet maar nooit. Gustaph straalde op het podium en dat straalde hij ook af op het aanwezige publiek.

Toch was niet iedereen even tevreden met de keuze voor Gustaph. Hij krijg heel wat kritiek te slikken na de finale van Eurosong 2023 op VRT 1 en er werd beweerd dat er gesjoemeld was het votingsysteem

Gelukkig kan Gustaph goed om met kritiek. “In een polariserend circus als het Songfestival is er altijd kritiek. Wat de bookmakers ook zeggen: het is toch koffiedik kijken, en als ze een lage plaats voorspellen, stimuleert me dat om nog méér mijn best te doen”, zegt Gustaph in Dag Allemaal.

Gustaph begrijpt dat niet iedereen dezelfde mening kan hebben en dat vindt hij prima. Behalve als het over zijn uiterlijk of geaardheid gaat en ze het persoonlijk spelen.

“Mensen die zurig zijn en je aanvallen op iets waar je niets aan kan doen… daar word ik boos van. Het zou tof zijn als iedereen in de wereld zichzelf kon zijn en niemand zich zorgen zou moeten maken.”

Bio van Gustaph

Meer Over:

Gustaph