.
Gustaph
donderdag 2 mei 2024

Gustaph: “Die kritiek is gelukkig gaan liggen”

Hij weet dat hij niet alledaags is

Toen Gustaph ons land mocht vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival ging dat gepaard met veel enthousiaste reacties, maar ook heel veel kritiek. Natuurlijk was niet iedereen fan en we leven nu eenmaal in een maatschappij waarop altijd iemand kritiek zal hebben.

“Die kritiek is gelukkig ondertussen gaan liggen. Ik ben misschien niet alledaags voor de gemiddelde Vlaming en dus snap ik dat sommigen schrikken. Het hoort er blijkbaar bij als je in de spotlights staat. Ik denk niet dat die kritiek me als mens veranderd heeft. Ik sta met open blik en vizier in het leven, zonder schild. Ik leid het bestaan dat ik wil. Ik kreeg meer inzicht in mezelf, maar werd er niet emotioneler door”, zegt Gustaph in Primo.

Nu Gustaph ook als solozanger is doorgebroken leidt hij best een hectisch leven. Hij combineert zijn solocarrière immers nog altijd met alle bezigheden die hij vroeger ook al deed.

“Dat is de nuchtere Stef die weet wat hij graag doet. Zo bleef ik lesgeven en behield ik mijn job in de reclame. Op termijn zal ik toch iets meer rust inbouwen. Iedereen verwacht iets van mij, maar daarvoor moet tijd vrijgemaakt worden. Dat heb ik onderschat. Ik dacht dat het wel zou kalmeren na het Songfestival, maar dat is niet het geval.”

Bio van Gustaph

Meer Over:

Gustaph