You are here

Gunther Levi verrast met homoseksuele rol

21/03/2019 20:00-

Gunther Levi pakt uit met verrassende rol in jongerenreeks.

Gunther Levi kennen we allemaal als Peter Van den Bossche uit Familie en als lid van De Romeo’s, maar momenteel leren de jongere generaties Gunther Levi kennen als homoseksuele voetbalcoach.

Gunther Levi speelt mee in de jongerenreeks #LikeMe, de nieuwste sensatie in televisieland. De acteur kruipt er in de huid van Olivier Dubois, bondscoach van het nationale voetbalelftal én verwikkeld in een homoseksuele relatie… Hoe moeilijk is dit om te spelen voor Gunther Levi? Gunther Levi heeft in #LikeMe een relatie met niemand minder dan Sven De Ridder, en beide vrienden moeten elkaar ook meermaals kussen. En daar had Gunther Levi het toch niet zo gemakkelijk mee. “Er wordt gauw geopperd dat je als acteur alles moet kunnen spelen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan,” aldus Gunther Levi in Dag Allemaal. “Wij zijn ook maar mensen van vlees en bloed die sommige dingen liever doen dan andere.” Gelukkig kennen Gunther Levi en Sven De Ridder elkaar al lang en hebben ze geen gêne tegenover elkaar. Blijkbaar hebben ze elkaar al eens eerder gekust. “Wij hébben elkaar trouwens ooit al eens gekust, in één of ander theaterstuk,” onthult Gunther Levi. Wat vonden zijn kinderen ervan dat papa plotseling een andere man kuste?

“Homoseksualiteit is geen taboe, de kindjes hebben ook wel schoolgenootjes met twee papa’s of twee mama’s. Ze stellen zich daar geen vragen bij,” klinkt het bij Gunther Levi. Zijn dochtertje deed zelf een opvallende bekentenis. Bo is amper vier jaar maar stelde haar papa meteen gerust: ‘Geen probleem, papa, ik kus ook al eens een meisje in de klas’ vertelt Gunther lachend. Bovendien maken de kinderen goed het onderscheid tussen de echte papa en de “meneer op tv” die in #LikeMe meespeelt. Ook zijn 15-jarige zoon zag geen graten in de rol. Gunther Levi weet goed genoeg waarom. "Ik krijg toch de indruk dat die jonge gasten van tegenwoordig daar allemaal geen probleem meer van maken,” aldus Gunther Levi in Dag Allemaal, “die staan zó volwassen in ’t leven. Over homoseksualiteit bestaat niet de minste schaamte, en gelukkig maar. ’t Is helemaal anders dan in onze tijd.”

#LikeMe wordt elke zondag uitgezonden op Ketnet en Gunther Levi mag niet alleen acteren, maar ook zingen in de immens populaire jongerenreeks die door de vele Vlaamse klassiekers die erin aan bod komen ook bij de ouders goed in de smaak valt.

Gerelateerde foto's:

Euroschlagerparade

De Romeo's - Torhout - 16/03/2019

15 Jaar De Romeo's

De Romeo's - Oostende - 30/11/2018

Concert na De Vlaamse Top 10

De Romeo's - Lebbeke - 25/08/2018

Borsbeek Live

De Romeo's - Borsbeek - 13/07/2018

Feest op het plein

De Romeo's - Kalmthout - 14/08/2017

40 jaar Solidariteit voor het Gezin

De Romeo's - Antwerpen - 28/04/2017

Filmpremière H.I.T.

De Romeo's - Antwerpen - 08/03/2017

Hitfestival

De Romeo's - Oostende - 03/03/2017

Frikandel XXL

De Romeo's - Roosdaal - 13/02/2017

Het Zingpaleis Tropical

De Romeo's - Hasselt - 19/11/2016

Gerelateerde bio's: