.
Gunther Levi in Familie
maandag 29 maart 2021

Gunther Levi over romantiek: “daar ben ik gevoelig voor”

"Voor die kleine dingen ben ik wel gevoelig..."

Gunther Levi en Charlotte zijn in april vijf jaar getrouwd. Charlotte noemt Gunther nog steeds de ideale man: “Gunther is immers de ideale man. Hij helpt in het huishouden, doet veel voor de kinderen, rijdt naar de nachtwinkel als ik een zak chips wil...”

De Familie-acteur en Charlotte vormen al twaalf jaar een ijzersterke tandem: “Nu gaan we niet meer uit mekaar gaan. Ook omdat ik weet dat we een heel sterk en stabiel koppel zijn. Dat had ik van in het begin door en het is door de jaren telkens weer bevestigd. We hebben nooit grote ruzies gehad, laat staan dat er ooit een breekpunt is geweest”, onthult Gunther Levi in Story.

Al zijn er natuurlijk ook kleine ergernissen, maar daar kan het koppel perfect mee leven, klinkt het bij de zanger van De Romeo’s. Na twaalf jaar legt Gunther nog altijd een lepel klaar bij de spaghetti, terwijl Charlotte die met een mes eet.

“Ik zie haar ook niet minder graag als ze een berichtje stuurt zonder kusjes erbij”, aldus Gunther Levi, al geeft de Familie-acteur wel toe dat hij gevoelig is voor dergelijke zaken: “Ik ben daar wel gevoelig voor, voor die kleine dingen, zoals elkaar een kus geven als je wakker wordt, thuiskomt of gaat slapen...” onthult Gunther Levi in Story.

Bio van Gunther Levi

Meer Over:

Gunther Levi