.
Gunther Levi in Familie - aflevering 6732
zondag 5 december 2021

Gunther Levi ontroerd door hartverwarmende reacties na ontslag bij Familie

Hij is erg dankbaar

Dat Gunther Levi zal gemist worden in 'Familie', daar bestaat ondertussen geen twijfel meer over. Televisiekijkend Vlaanderen kwam massaal in opstand toen het ontslag van de acteur werd bekendgemaakt. Duizenden reacties verschenen op sociale media en er werd zelfs een heuse Facebookgroep opgericht die mensen opriep om te gaan betogen aan de gebouwen van DPG Media. Dat zijn ontslag zoveel teweeg ging brengen, had Gunther nooit duren dromen.

“Ik heb zonder overdrijven duizenden berichten gekregen via sociale media. Heel lieve woorden. Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor hun steun”, zegt hij dankbaar in Story. “Het doet me oprecht veel plezier dat mensen appreciëren wat ik 23 jaar aan een stuk heb gedaan. Ze vonden het leuk. Ik heb het gevoel dat het niet voor niets is geweest.”

En ook van bekend Vlaanderen krijgt Gunther de nodige steun. Boezemvriend Sven De Ridder liet ook van zich horen op sociale media en in Story. “Gunther is oprecht verrast door al die reacties. Dat siert hem, hij denkt niet van zichzelf dat hij onmisbaar is.”

Download onze app voor iOS of Android