.
Gunther Levi in Familie
zaterdag 20 november 2021

Gunther Levi onthult wanneer hij uit Familie verdwijnt

Gunther Levi schept duidelijkheid over zijn afscheid in Familie.

Gunther Levi komt bij Qmusic terug op zijn verrassende ontslag bij Familie. Na 23 jaar in de huid gekropen te hebben van ‘Peter Van den Bossche’ wordt de acteur ontslagen. “Dit is niet mijn beslissing”, geeft Gunther Levi toe bij Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe op Qmusic. “Ik wou dit nog jaren blijven doen.”

Natuurlijk polst Maarten ook of ‘Peter’ zal sterven, maar daar antwoordt Gunther Levi ontwijkend op: “Laat ons zeggen dat niemand echt dood gaat in soapland”, lacht de acteur. “Maar daar mag ik spijtig genoeg niets over vertellen.”

Dorothee polst ook of de makers nog op hun beslissing kunnen terugkomen omdat de kijkers duidelijk ontgoocheld reageerden na het nieuws dat insloeg als een bom: “Alles is mogelijk in soapland”, klinkt het wederom bij Gunther Levi. “Maar ik denk niet dat dat de bedoeling is.”

“Ik voelde het helemaal niet aankomen”, geeft Gunther Levi toe. Zijn eerste reactie was dan ook eerder wrang. Maar een deur die dichtgaat, betekent meestal dat er twee anderen opengaan, probeert de acteur het positief te zien.

Maar Dorothee wil natuurlijk ook weten hoelang de kijkers ‘Peter’ nog op het scherm zullen zien. “Het exacte moment kan ik nog niet vertellen, maar het is wel dit seizoen. Voor juni dus”, aldus Gunther Levi.

Bio van Gunther Levi

Meer Over:

Gunther Levi Familie