.
De Romeo's
maandag 28 november 2022

Gunther Levi: “Je kan dat niet zomaar on hold zetten”

Er zal veel moeten wijken

Grote pech voor Charlotte Nollet, de vrouw van acteur Gunther Levi. Ze kwam ten val na een ritje met een paard en brak daarbij 4 ruggenwervels. Een heel erg pijnlijke zaak.

“Weken aan een stuk platliggen is niet niks. En Charlotte kan als zelfstandige – ze heeft een agentuur in damesmode, Artfashion – niet zomaar haar job on hold zetten. ‘Als je als zelfstandige een ongeval hebt waardoor je een tijd niet kan werken, moet je je plan trekken”, legt Gunther uit in Dag Allemaal.

Maar gelukkig voor Charlotte heeft ze een team waarop ze kan terugvallen, en die nu haar werk in de showrooms kunnen opvangen voor haar.

“De komende weken zal Charlotte van thuis uit proberen alles in goeie banen te leiden. Ze is een harde werker en ze gaat dat niet loslaten, met of zonder gebroken ruggenwervels.”

En ondertussen is Gunther ook nog druk aan het werk met de Romeo’s. “Er staan belangrijke zaken op de planning die ik niet kan verschuiven. Maar alles wat niet noodzakelijk is zal de komende tijd plaats moeten maken, zodat ik Charlotte toch kan bijstaan.”