.
Gunther Levi in Familie
zondag 28 november 2021

Gunther Levi is niet bang voor het zwarte gat: “Ik heb plannen genoeg”

Gunther Levi gaatzich niet meteen vervelen.

Gunther Levi is altijd een bezige bij geweest. Of hij stond op het podium met De Romeo’s, of hij was te vinden op de set van 'Familie'. Als hij dan nog tijd vond dan konden we hem wel weer eens aan het werk zien in het theater. Dat hij nu ontslaan is bij 'Familie' boezemt hem geen angst voor het zwarte gat in, maar biedt hem heel wat opportuniteiten.

“In december sta ik met Sven De Ridder op de planken in een nieuw kerststuk. En bovendien staan er immens veel optredens gepland met De Romeo’s. En heel belangrijk en ook niet te vergeten, is er ook nog #LikeMe. Maar als je me vraagt of ik zelf was gestopt met familie, dan is m’n antwoord duidelijk: “Nu? Nee? Volgend jaar? Misschien. Over twee jaar? De kans was reëel”, legt hij uit in Dag Allemaal.

Over hoe Gunther uit 'Familie' zal verdwijnen, daar kan de acteur nog niks over kwijt. “Ik weet zeker al hoe ik uit de reeks ga. Maar hoe dat zal zijn, dat ga ik niet verklappen. Ik kan alleen zeggen dat ik er dit seizoen nog zal uit gaan. Een terugkeer? In soapland kan alles, hé”