.
Gunther Levi
donderdag 4 januari 2024

Gunther Levi: “Ik had je gek verklaard”

Daar startte zijn carrière

Het is ondertussen zo’n 35 jaar geleden dat Gunther Levi deelnam aan ‘De Soundmixshow’. Toen al had Bart Kaëll in de gaten dat Gunther veel talent had en het wel eens zou kunnen maken in de Vlaamse showbizz.

Amper dertien jaar was Gunther toen hij bij Bart langskwam in het programma. Hij verging van de zenuwen en klapte helemaal dicht wanneer de presentator vragen begon te stellen.

“Ik wist echt niet meer wat ik moest zeggen. Ik stond daar wel naast de grote Bart Kaëll, hé. Als je moet toen had gezegd dat ik 35 jaar later bij Bart thuis in de zetel zou zitten om een interview te geven, ik had je gek verklaard”, lacht Gunther in Dag Allemaal.

Ook Bart herinnert zich nog één moment heel goed. Hij wist dat de zanger een koksopleiding volgde en stelde daar een vraag over.

“Toen ik hem vroeg wat hij wilde worden, antwoordde Gunther: ‘Hotel’. Daarna heb ik een rubberen kip tevoorschijn getoverd en hem gevraagd om coq au vin klaar te maken. Dat is mij altijd bijgebleven om dat het zo grappig was”, lacht Bart.