.
Gunther Levi in Familie - aflevering 6843
dinsdag 22 maart 2022

Gunther Levi deelt familiegeheim

"Wat weinigen weten..."

Maandagavond vernamen de kijkers het overlijden van Peter Van den Bossche en zagen we Gunther Levi schitteren is een beklijvende verhaallijn. Zijn allerlaatste in Familie.

Zo’n 23 jaar geleden dook Gunther Levi voor het eerst in Familie op, hij is de acteur die het langst de rol van Peter Van den Bossche in de soap speelde. Wie lange tijd getuige was van de acteerprestaties van Gunther was zijn zus Cindy.

“Wat weinigen weten! Ik heb bijna 20 jaar mogen samenwerken met mijn lieve grote zus bij Familie”, schrijft Gunther Levi op Instagram.


En die zus is Cindy, zij was onder de indruk van wat haar broer van zijn laatste scènes gemaakt heeft. “De beste, liefste, vrolijkste, positiefste, grappigste, eerlijkste, knapste, actiefste, zotste, …. collega die er bestaat, dat is mijn broertje”, schreef zij op Instagram.

Ja, Cindy werk bij het productiehuis dat Familie maakt. Tot voor kort zag zij haar broer bijna dagelijks op de set van Familie maar nu is het over en uit voor Peter. En dat zorgde ook bij Cindy voor kleine oogjes en een groot gemis.

En Gunther? Die is zijn zus dankbaar voor alle liefde woorden in haar bericht.