.
Nicole en Hugo
dinsdag 20 december 2022

Grote zorgen om Hugo, na overlijden Nicole

Het gaat niet goed

Het is ondertussen al meer dan een maand geleden dat Nicole Josy kwam te overlijden. Hugo blijft eenzaam en alleen achter en daar heeft hij het erg moeilijk mee. Zijn vrienden Christel en Didier maken hun dan ook grote zorgen.

“Hij is veel vermagerd, van verdriet, hé. De drie dagen dat hij bij ons bleef slapen nadat Nicole was gestorven, waren zijn tranen niet te stoppen. We zaten hier soms met drieën te wenen. Tegenover dat verdriet sta je machteloos. Ik hoorde hem hier ’s nachts luid snikken in z’n bed. Hij slaapt slecht. Hij neemt wel slaappillen, maar dan nog slaapt hij slecht”, klinkt het bij het koppel in Dag Allemaal.

Hugo is momenteel nog niet in staat om interviews te geven of te praten met mensen uit de buitenwereld. Maar Christel en Didier zorgen ervoor dat ze hem elke dag horen.

“Hij zit dan wel alleen thuis, maar hij krijgt veel steun van vrienden en familie. Dat doet hem goed. Hij vroeg me ook om nog eens te zeggen dat hij zulke lieve fans heeft. Ook hun steun warmt z’n hart.”

Het koppel is er voor Hugo, wanneer hij het nodig heeft. “Hij begint dan wel te wenen, maar dan troosten we hem. Gewoon door er voor hem te zijn, door hem eens goed vast te pakken. Hij zegt dan sorry. Hij vindt het ambetant voor ons.”

Bio van Nicole Josy, Nicole & Hugo en Hugo Sigal