.
Grace Khuabi
zondag 9 oktober 2022

Grace: “Er komt nog zoveel leuks aan”

Maar ze mag nog niks verklappen

Er wordt vaak eens wat lacherig gedaan over het winnen van een zangwedstrijd. Heel wat van die winnaars heeft niet direct een carrière kunnen uitbouwen en ook bij Grace, die vorig jaar ‘The Voice’ won, leek het even of ze zou gewoon verdwijnen.

“Maar ik wilde eerst mijn school afmaken voor ik me op de muziek concentreerde. Na het middelbaar wilde ik nog graag vroedkunde gaan studeren, maar dat plan heb ik snel laten varen. In de zomer van 2021 ben ik werk beginnen maken van mijn eerste single: ‘Freedom’”, legt Grace uit in Tv Familie.

Deze zomer stond Grace ook op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ en ‘Zomerhit’ en daar waren veel artiesten toch wel jaloers op.

“Het was enorm druk en dan voel je dat de trein vertrokken is. Met ‘Rio’ heb ik sinds een maand een nieuw hitje te pakken. Het nummer heeft ook als bedoeling om te zorgen voor een zomers gevoel ondanks de frissere temperaturen.”

En Grace is nog lang niet klaar met haar carrière, want er staat nog veel op de planning. “Er komen ook nog een heleboel dingen aan waarover ik niets mag vertellen. Ik heb in elk geval nog veel in mijn mars en ben nog een vat vol ambitie.”

Bio van Grace Khuabi

Meer Over:

Grace Khuabi